Αρχική VivamusΠαθήσεις Τελος τριχόπτωσης και λευκων μαλλιών με FLAVON

Τελος τριχόπτωσης και λευκων μαλλιών με FLAVON

by NIKOLE
Το σημερινό θέμα αφορά στην τριχόπτωση. Κάνοντας έρευνα εδώ και καιρό με τα κορυφαία διατροφικά συμπληρώματα FLAVON, σε δικούς μας ανθρώπους αρχικά και εκ των υστέρων σε πελάτες, διαπιστώσαμε αυτό που ούτως ή άλλως θεωρούσαμε δεδομένο. Οχι μόνο τη διακοπή της τριχόπτωσης, με αποτέλεσμα την αραίωση ακόμα και σε γυναίκες κάποιας ηλικίας, με το επακόλουθο στρες που αυτή η εικόνα δημιουργεί για κάποιες/ους, αλλά παράλληλα την αύξηση των μαλλιών και το γέμισμα του κεφαλιού!Επιπλέον δε, η αποκατάσταση του χρώματος (πιο αργή διαδικασία αλλά υφίσταται) συνοδεύει.
Η συνέργεια των εξαιρετικά αγνών βιολογικών συστατικών στα προϊόντα FLAVON, είναι εκπληκτική. Η πατέντα χάρη στην οποία τα βραβεία που έχει πάρει η εταιρεία για τα περισσότερα προϊόντα της σε διεθνείς διαγωνισμούς ταυτόχρονα με την εκπληκτική καινοτομία της μορφής τζελ (σαν μαρμελάδα) αυτών, που πέρα από την ευκολία κατανάλωσής τους, διασφαλίζει τη σχεδόν 100% απορροφητικότητά τους από τον οργανισμό (96% για την ακρίβεια), σε αντίθεση με όλα τα εργαστηριακά παρασκευασμένα προϊόντα που δεν ξεπερνούν το 11%. Και φυσικά το γεγονός ότι είναι απόλυτα φυσικά και βιολογικά, τα καθιστά κορυφαία και την πρώτιστη επιλογή μας στο Κέντρο VIVAMUS.
Μπορούμε και εκ του μακρόθεν να προτείνουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον κάθε άτομο ξεχωριστά. Στην περίπτωση όμως που κάποια/ος κάνει χαρτογράφηση, τα αποτελέσματα επιταχύνονται λόγω της πλήρους εικόνας που έχουμε για την κατάσταση υγείας σε κάθε οργανισμό εξατομικευμένα. Αυτό συμβάλλει τα μέγιστα στην επιλογή του πρωτόκολλου που ενδείκνυται.
Και φυσικά και αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην εξαιρετική αποτοξίνωση και θρέψη του οργανισμού!
Για πληροφορίες και ενημέρωση για παραγγελίες και ραντεβού θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116 , 6980 667655, 6944 115449
(όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο ίσως θελήσετε να διαβάσετε και αυτό που αφορά στην απώλεια των μαλλιών, αιτίες και φυσικοί τρόποι)

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!