Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Ασθένειες τέλος Rife & η Κορυφαία Συσκευή Rife από το Κέντρο VIVAMUS

Ασθένειες τέλος Rife & η Κορυφαία Συσκευή Rife από το Κέντρο VIVAMUS

by NIKOLE

Συνέχεια του αφιερώματος στη Ζωή του Rife (μπορείτε να δείτε τα άλλα 2 άρθρα μας εδώ και εδώ)

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ»

Το 1934 το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας διόρισε μια Ειδική Ιατρική Επιτροπή Έρευνας για να μεταφέρει ασθενείς, με καρκίνο τελικού σταδίου, από το Νοσοκομείο της Κομητείας της Πασαντένα στο εργαστήριο του Rife στο San Diego και την κλινική για θεραπεία. Η ομάδα περιελάμβανε γιατρούς και παθολόγους επιφορτισμένους να εξετάζουν τους ασθενείς, όσους ίσως θα ήταν ζωντανοί μετά από 90 ημέρες. Μετά από 90 ημέρες θεραπείας, η Επιτροπή συμπέρανε και ανακοίνωσε ότι το 86,5% των ασθενών είχαν θεραπευτεί τελείως. Η θεραπεία κατόπιν ρυθμίστηκε και το εναπομείναν 13,5% των ασθενών, θεραπεύτηκε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το συνολικό ποσοστό των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο που θεραπεύτηκε με την χρήση της τεχνολογίας του Rife ήταν 100%.

Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Το 1939, σχεδόν όλοι αυτοί οι διακεκριμένοι γιατροί και επιστήμονες αρνούνταν ότι είχαν έστω ποτέ συναντήσει τον Rife. Τι συνέβη και όλοι αυτοί οι λαμπροί άντρες παρουσίαζαν κενά μνήμης; Φαίνεται ότι τα νέα για τα θαύματα του Rife με τους ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου είχαν φτάσει σε «άλλα αυτιά».

Κατ αρχάς έγινε μια συμβολική προσπάθεια να εξαγοραστεί ο Rife. Ο Morris Fishbein που κατείχε όλες τις μετοχές της American Medical Association από το 1934, έστειλε ένα δικηγόρο στον Royal Raymond Rife με μια «πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί». Ο Rife αρνήθηκε. Δεν θα μάθουμε ποτέ τους ακριβείς όρους της προσφοράς. Αλλά ξέρουμε τους όρους που πρόσφερε ο Fishbein στον Harry Hoxsey για τον έλεγχο της θεραπείας του καρκίνου με βότανα, πριν τον τρελάνουν.

Οι συνεργάτες του Fishbein, θα ελάμβαναν όλα τα κέρδη για εννέα χρόνια και ο Hoxey τίποτα. Τότε εάν μένανε ικανοποιημένοι ότι λειτουργούσε, ο Hoxey θα άρχιζε να λαμβάνει το 10% των κερδών. Ο Hoxey αποφάσισε να μην συνεργαστεί με την παράνοια. Όταν ο Hoxey απέρριψε τον Fishbein, ο Fishbein χρησιμοποίησε τις πολύ ισχυρές πολιτικές του διασυνδέσεις, για να συλλάβουν τον Hoxey 125 φορές σε μια περίοδο 16 μηνών. Οι κατηγορίες, βασισμένες στην αστεία κατηγορία, ότι δεν είχε άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, δεν έγιναν ποτέ δεκτές από το δικαστήριο, αλλά η συστηματική και έντονη παρενόχληση τρέλανε τον Hoxsey.

Ο Fishbein πρέπει να κατάλαβε ότι αυτή η στρατηγική θα γύριζε εναντίον του με τον Rife. Πρώτον δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν όπως τον Hoxsey για εξάσκηση επαγγέλματος χωρίς άδεια. Μια δίκη με χαλκευμένες κατηγορίες σημαίνει, ότι θα υπήρχαν μαρτυρίες που θα υποστήριζαν τον Rife από σημαντικές ιατρικές αυθεντίες που εργάζονταν με τον Rife.

Οπότε η υπεράσπιση αναμφίβολα θα έβρισκε την ευκαιρία να παρουσιάσει αποδείξεις όπως την ιατρική μελέτη που έγινε με την USC. Το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που η φαρμακευτική βιομηχανία θα ήθελε, ήταν μια δημόσια δίκη για μια ανώδυνη και οικονομική θεραπεία που θεράπευε 100% ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου και δεν κόστιζε τίποτα, παρά μόνο λίγο ηλεκτρισμό. Μπορεί να έδινε στους ανθρώπους την παράλογη ιδέα ότι δεν χρειάζονται τα φάρμακα και οι «Θεοί με τις άσπρες μπλούζες» ! Μια δημόσια δίκη θα διαφήμιζε ουσιαστικά αυτό που θα κυνηγούσε και το γνώριζαν καλά αυτό. Ο Rife είχε ξοδέψει δεκαετίες συγκεντρώνοντας σχολαστικές αποδείξεις για την δουλειά του, περιλαμβάνοντας φιλμ και stop-motion φωτογραφίες. Δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο, είχε στοιχεία για ότι κι αν έλεγε και αποκλείεται να επέτρεπαν στους ανθρώπους να το μάθουν, σε μια δημόσια δίκη.

Αν θέλετε να πάρετε την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ που βασίζεται στην τεχνολογία του Rife και σε 3 άλλες τεχνολογίες, με προγράμματα αποκατάστασης 2000 και πλέον παθήσεων και μικροοργανισμών, μπορείτε αφού επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας την υποκατηγορία ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΑ,να κάνετε αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά Rife ή Γεννήτρια Βιοσυντονισμού, ή να πατήσετε εδώ και να ενημερωθείτε σχετικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας καθώς η αγορά της συσκευής μέσω της ιστοσελίδας μας κατευθείαν από την εταιρεία, σημαίνει αρκετά πλεονεκτήματα και bonus για εσάς. 

Πηγή: http://terrapapers.com/royal-raymond-rife-to-telos-ton-asthenion/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!