Αρχική VivamusΠαθήσεις Βία, Επιθετικότητα, Κόπωση, Πονοκέφαλοι, Αυπνία…..

Βία, Επιθετικότητα, Κόπωση, Πονοκέφαλοι, Αυπνία…..

by NIKOLE

Η ΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΟ ΓΗΡΑΣ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η στατιστική έχει ως εξής: οι άνθρωποι πιστεύουν, ο κάθε άνθρωπος δηλαδή, πιστεύει, όταν βλέπει τους άλλους γύρω του να πεθαίνουν, ότι αυτό δεν θα συμβεί στον ίδιο. Θεωρεί, ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του, ότι θα πεθάνει στα βαθειά γεράματα.
Καταλαβαίνετε, ότι έχετε ένα σώμα, και το σώμα αναπόφευκτα πεθαίνει. Είναι μια φυσική διαδικασία, το ζήτημα όμως είναι το πώς πεθαίνει ο άνθρωπος; Γιατί πεθαίνει τόσο πρόωρα;
Όπως πολύ καλά ξέρουμε, η διατροφή μας στην ουσία μας σκοτώνει. Δεν συνειδητοποιούμε, ωστόσο, ότι η αιτία όλων των ασθενειών μας 100 %, καθώς και η αιτία της παράλογης συμπεριφοράς μας, της βίας, ακόμα και αυτών των πολέμων και του θανάτου, είναι ο τρόπος που τρεφόμαστε και αυτό που τρώμε!

Είναι γνωστό πως η Ιατρική θεραπεύει τα συμπτώματα, ενώ η ΔΙΑΤΡΟΦΗ θεραπεύει τα αίτια, – όπως δήλωνε η γιατρός Γκρέις Σον Λιν. Ο γιατρός του μέλλοντος δεν θα πρέπει να συνταγογραφεί φάρμακα, αλλά να διδάσκει τους ασθενείς να φροντίζουν το σώμα τους, να τρέφονται σωστά, να κατανοούν τα αίτια των ασθενειών και να τα προλαμβάνουν.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Η βία και ο θυμός δεν συμβαδίζουν με την ηρεμία, την ευεξία και την πνευματική ανάπτυξη. Η επιθετική συμπεριφορά σε οποιαδήποτε ηλικία του ανθρώπου συχνά αποτελεί σύμπτωμα υπογλυκαιμίας. Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει μια βιοχημική σχέση μεταξύ της ροπής της υπερδραστήριας νεολαίας προς τη βία και την υπογλυκαιμία. Με τη βοήθεια της κατάλληλης διατροφής, αυτή η αντικοινωνική συμπεριφορά θα μπορέσει να μετατραπεί σε φυσιολογική.

Μείνετε μακριά από τα επιβλαβή υποκατάστατα της ζάχαρης, με βάση την ασπαρτάμη!

Παρά την φαινομενικά αθώα ονομασία, η ασπαρτάμη αποτελεί μια θανατηφόρα νευροτοξίνη! Αυτό το τεχνητό γλυκαντικό (κατά 200 ή και περισσότερες φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη) παράγεται από την εταιρεία Monsanto και κατακλύζει την αγορά κάτω από αμέτρητο πλήθος εμπορικών σημάτων, όπως για παράδειγμα οι NutraSweet, Equal, Spoonful κ. α. Παρά το γεγονός αυτό, η ασπαρτάμη χρησιμοποιείται ως πρόσθετο συστατικό σε περισσότερα από 9 χιλιάδες διατροφικά προϊόντα! Είναι ακατάλληλη για κατανάλωση για τους ανθρώπους! Αφού βρεθεί στον ανθρώπινο οργανισμό, αυτή η τοξίνη μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη, που προκαλεί ημικρανίες, κράμπες, απώλεια της όρασης, λύκο, την ασθένεια του Πάρκινσον, την σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες καταστάσεις, που καταστρέφουν την υγεία μας (ακόμα και το «σύνδρομο του πολέμου»).

Πώς να αντιμετωπίσουμε με τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων αδικαιολόγητης βίας ανάμεσα στους εφήβους και στη νεολαία;
Το λευκό αλεύρι και η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ευθύνονται για τις περισσότερες από αυτές τις διαταραχές στην φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά των υποκατάστατων προϊόντων, με τα οποία μεγαλώνει η πλειοψηφία της νεολαίας – προϊόντα, άφθονα σε κενές θερμίδες και στερημένες οποιασδήποτε θρεπτικής αξίας. Όλα τα αναντικατάστατα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών, των μετάλλων και άλλων θρεπτικών στοιχείων, απομακρύνονται από αυτές κατά την διαδικασία του ραφιναρίσματος.

Κανένας εμπλουτισμός με συνθετικές βιταμίνες δεν μπορεί να υποκαταστήσει την φυσική, υγιεινή διατροφή. Όπως είχε παρατηρήσει ο δρ. Φέινχολντ, μερικά από τα πλέον βλαβερά συμπληρώματα χρησιμοποιούνται πλέον κατά την παραγωγή συνθετικών ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, και ιδιαίτερα εκείνων, που διαφημίζονται ευρέως και συνιστώνται ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Η υπογλυκαιμία εξωθεί τον εγκέφαλο σε πείνα, και όταν πεινάει ο εγκέφαλός σας, το κέντρο ελέγχου του «υπολογιστή» σας χάνει την ικανότητά του να δουλεύει σε πλήρη ισχύ.
Για την κατασκευή των οργάνων, των οστών, του αίματος, της τρίχας, του δέρματος, των νυχιών κ.ο.κ., μας χρειάζονται ΑΜΙΝΟΞΕΑ. Σε αυτά τα ζωτικά συστατικά έγκειται το μυστικό της μακροχρόνιας ζωής, γεμάτης δράση. (Πωλ Μπραγκ) Αυτά τα τόσο απαραίτητα σε μας αμινοξέα δεν υπάρχουν πια στην σύγχρονη διατροφή,και αυτός είναι ο λόγος, που οι άντρες γύρω στα 30 αρχίζουν να γίνονται φαλακροί, ενώ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μαλλιά και τα νύχια τους. Το σώμα γίνεται άκαμπτο, χωρίς πλαστικότητα στις κινήσεις, τα παιδιά από τα 10 τους πάσχουν από αρθρίτιδες και έναν σωρό άλλες ασθένειες – για να μην μιλήσουμε και για τα δόντια μας!
Το 75 % ενηλίκων πάσχει από έλλειψη μαγνησίου.
Το Μαγνήσιο θεωρείται ο υπεραστέρας ανάμεσα στα μέταλλα, καθώς συμμετέχει σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από 300 λειτουργίες του σώματός μας. (Περιοδικό Life Extension)

Η αυξημένη έλλειψη μαγνησίου μπορεί φυσικά να οδηγήσει σε μοιραία αποτελέσματα, όμως ακόμα και η μέτρια έλλειψη αυτού του ζωτικού μετάλλου μπορεί να γίνει η αιτία της αλλαγής της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ έλλειψης ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ στον οργανισμό.
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ της νοικοκυράς, που εκδηλώνεται με :

τη μορφή της γενικής κόπωσης, του πόνου στην μέση, των έντονων πονοκεφάλων, της ακατανίκητης νύστας, της ανικανότητας για βαθύ ύπνο, της αδιαφορίας για τις οικιακές υποχρεώσεις.

Καταναλώνοντας συμπληρώματα μαγνησίου, καλίου και ασβεστίου, το σύνδρομο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και να λυθεί άμεσα.
Μπορείτε να δείτε σχετικά προϊόντα στην ιστοσελίδα μας όπως AURORA Μαγνήσιο & FLAVON

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!