Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Βιοηλεκτρική Ιατρική του 20ου αιώνα Πρωτοπόρος ο Royal Raymond Rife Η θεραπεία του Καρκίνου – Συσκευή Rife από το Κέντρο VIVAMUS

Βιοηλεκτρική Ιατρική του 20ου αιώνα Πρωτοπόρος ο Royal Raymond Rife Η θεραπεία του Καρκίνου – Συσκευή Rife από το Κέντρο VIVAMUS

by NIKOLE

Η ιστορία της μεγαλοφυίας του 20ου αιώνα Royal Raymond RIfe, πάντα με συγκινεί ιδιαίτερα. Ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας αναζητούσε μεταξύ άλλων μια Συχνότητα για τον Κρυπτοϊό του Καρκίνου τον CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.  Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι τόσο στο Κέντρο όσο και στο σπίτι, διαθέτουμε την κορυφαία συσκευή για εμάς, τους Φίλους μας και τους πάσχοντες που μας επισκέπτονται. Μια συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, ελαφριά , ευκολόχρηστη, άμεση στην αυτοϊαση- ιδιαίτερα αποτελεσματική. Μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας  εδώ ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα ξεκινήσουμε την ιστορία του υπέροχου αυτού ανθρώπου, με την αναφορά μας στη σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!

©Ion Maggos το κείμενο είναι απόσπασμα από το βιβλίο του «Απαγορευμένες Επιστήμες» και από σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην miastala.com το 2009, στο Strange n. 149 /2015 στο Terrapapers.com /Orgonodrome.gr

Φανταστείτε για μια στιγμή, να έχετε περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες, κάνοντας μια οδυνηρή, επίπονη, οικονομικά δυσβάσταχτη και κοπιαστική εργαστηριακή έρευνα – που σαν αποτέλεσμα είχε την ανακάλυψη μιας απίστευτα απλής ηλεκτρονικής προσέγγισης, να θεραπεύετε σχεδόν κάθε γνωστή ασθένεια των ανθρώπων, που προκαλείται από ιούς και βακτήρια. Μια ανακάλυψη που θα τελείωνε τον πόνο και τα βάσανα από αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους και θα άλλαζε την ζωή στην Γη για πάντα.

Δυστυχώς η μεγαλύτερη μεγαλοφυΐα στην καταγεγραμμένη ιστορία, υπέστη μια τύχη που είναι το αντίθετο ενός λογικού σεναρίου. Είναι γεγονός ότι η ιστορία του ιατρικού κατεστημένου, είναι υπερπλήρης από ιστορίες μεγαλοφυών ανθρώπων που προδόθηκαν από την καθυστερημένη παρανοϊκή σκέψη, την εγωπάθεια και την ζήλεια, αλλά ακόμη πιο αξιοθρήνητα και αδιανόητα, από την απληστία και τα χρήματα (άμεσα σχετικό άρθρο θα  συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα μας).

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το τι ακολουθεί τώρα, είναι ακριβώς η ιστορία –πραγματική κι όχι φανταστική- αυτής της εντυπωσιακής θεραπείας του μεγάλου επιστήμονα Royal Raymond Rife και του τι της συνέβη. Σε ένα από τα πιο μαύρα επεισόδια της γραπτής ιστορίας, αυτή η αξιοθαύμαστη θεραπεία σαμποταρίστηκε και θάφτηκε.Επανεμφανίστηκε από τη φυσική ιατρική στον κόσμο της υγείας, μόνο από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Αυτή είναι η ιστορία του Royal Raymond Rife των θαυμαστών ανακαλύψεων, των ηλεκτρονικών του οργάνων και η απίστευτη περιπέτεια της ζωής του. Εάν δεν έχετε ποτέ ξανακούσει για τον Royal Raymond Rife, μάλλον θα εξοργιστείτε όπως και εμείς, γιατί αυτός ο άνθρωπος, πέτυχε για όλους εμάς, τόσα, ώστε κυριολεκτικά να τον εξαλείψουν από προσώπου γης.

Αρκετοί αξιοσέβαστοι γιατροί και ιατρικές αρχές δούλεψαν με τον Rife. Σε τελική ανάλυση όμως, ο μόνος αληθινός τρόπος να αποφασίσετε αν μια τέτοια επαναστατική θεραπεία είναι αποτελεσματική ή όχι είναι να τη βιώσετε προσωπικά οι ίδιοι.

Ο Royal Raymond Rife ήταν ένας ιδιοφυής επιστήμονας που γεννήθηκε το 1888 και πέθανε το 1971. Αφού μελέτησε στο Johns Hopkins, ο Rife ανέπτυξε τεχνολογία η οποία σήμερα χρησιμοποιείται στο πεδίο της οπτικής, των ηλεκτρονικών, της ραδιοχημείας, της βαλλιστικής και της αεροπορίας. Ο Rife πρακτικά ανέπτυξε την βιολεκτρική ιατρική μόνος του. Έλαβε 14 μεγάλα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις και έγινε επίτιμος διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο της Heidelberg για την εργασία του.

Κατά την διάρκεια των 66 ετών που ο Rife πέρασε σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ιατρικά μηχανήματα, δούλεψε γα την Zeiss Optics, για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και για αρκετούς ιδιωτικούς ευεργέτες. Ο πλέον γνωστός ήταν ο Henry Timkin, ιδιοκτήτης του εργοστασίου ρουλεμάν Timkin. Επειδή ο Rife ήταν αυτοδίδακτος σε πολλά διαφορετικά πεδία, έψαχνε διαισθητικά για απαντήσεις σε περιοχές πέρα από την άκαμπτη επιστημονική δομή της εποχής του και της δικής μας.

Κατείχε τέλεια τόσο πολλές διαφορετικές αρχές, ώστε είχε στην διανοητική του φαρέτρα, τις ικανότητες και τις γνώσεις μιας ολόκληρης ομάδας επιστημόνων και τεχνικών από ένα αριθμό διαφορετικών επιστημονικών πεδίων. Έτσι όταν μια νέα τεχνολογία χρειαζόταν για να επιτελέσει ένα νέο έργο, ο Rife απλώς την εφεύρισκε και την κατασκεύαζε μόνος του. Οι εφευρέσεις του Rife περιλαμβάνουν ένα μικροσκόπιο ετεροδυνώσεως υπεριωδών ακτινών, ένα μικρο-ανατόμο και ένα μικροχειριστή. Όταν κατανοήσετε τις επιτεύξεις του Rife, σίγουρα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα από τα πλέον χαρισματικά και πολύπλευρα επιστημονικά μυαλά στην ανθρώπινη ιστορία.

Ήδη από το 1920, ο Rife είχε τελειώσει το πρώτο (και μοναδικό) παγκοσμίως μικροσκόπιο ιών.

Το 1933 είχε τελειοποιήσει αυτήν την τεχνολογία και είχε κατασκευάσει το απίστευτα πολύπλοκο Universal Microscope, που είχε περίπου 6.000 διαφορετικά μέρη και ήταν ικανό να μεγεθύνει τα αντικείμενα 60.000 φορές από το κανονικό τους μέγεθος. Με αυτό το απίστευτο μικροσκόπιο, ο Rife έγινε το πρώτο ανθρώπινο ον που μπόρεσε να δει έναν ζωντανό ιό και μέχρι πρόσφατα το Universal Microscope είναι το μοναδικό που μπορούσε να δει ζωντανούς τους ιούς.

Τα μοντέρνα ηλεκτρονικά μικροσκόπια σκοτώνουν στιγμιαία, ότι βρίσκεται από κάτω τους βλέποντας μόνο τα μουμιοποιημένα κατάλοιπα. Αυτό που το μικροσκόπιο του Rife μπορεί να δει είναι η πολύβουη δραστηριότητα των ζωντανών ιών, καθώς αλλάζουν μορφή για να φιλοξενήσουν τις αλλαγές στο περιβάλλον, αναπαράγονται γρήγορα σε απάντηση στις καρκινογόνες ουσίες και πως μετατρέπουν τα φυσιολογικά κύτταρα σε καρκινικά.

Το πώς μπόρεσε ο Rife να το πετύχει αυτό, σε μια εποχή όπου τα ηλεκτρονικά και η ιατρική ακόμη εξελισσόταν, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο άρθρο μας καθώς εκεί παρουσιάζονται μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, που δεν αφορούν τους περισσότερους πιθανά. Λεπτομέρειες που μπορούν να εξευμενίσουν τους σκεπτικιστές και να βοηθήσουν τους ανεξάρτητους ερευνητές.

Ο Rife με μεγάλο κόπο αναγνώρισε την φασματοσκοπική υπογραφή συχνότητας του μικροβίου και βασίζεται, στο καθιερωμένο πια γεγονός, ότι κάθε κύτταρο ταλαντώνεται στη δική του ιδιοσυχνότητα! Οι αόρατοι στο λευκό φως μικροοργανισμοί, ξαφνικά γίνονται ορατοί με ένα λαμπρό φλας φωτός όταν εκτεθούν στην χρωματική συχνότητα που συντονίζεται με την δική τους φασματική υπογραφή. Έτσι ο Rife μπορούσε να δει αυτούς τους αόρατους με άλλα μέσα οργανισμούς και να τους παρατηρεί καθώς εισβάλουν στις καλλιέργειες ιστών. Η εφεύρεση του Rife του επέτρεπε να βλέπει αυτούς τους οργανισμούς όταν κανείς άλλος δεν μπορούσε να τους δει με τα συνηθισμένα μικροσκόπια.

Στη Virginia Livingston -μία σημαντική γυναίκα που μετακινήθηκε από το New Jersey στην γειτονιά του Rife στο Point Loma (San Diego) και έγινε συχνή επισκέπτης στο εργαστήριο του- αποδίδονται συχνά τα εύσημα ότι αναγνώρισε τον οργανισμό Progenitor Cryptocides που προκαλεί τον καρκίνο στους ανθρώπους με τις επιστημονικές μελέτες που άρχισε να δημοσιεύει το 1948. Στην πραγματικότητα ο Royal Rife είχε αναγνωρίσει τον ιό Cryptocides primordiales, που προκαλεί τον ανθρώπινο καρκίνο από το 1920!

Ο Rife έκανε πάνω από 20.000 ανεπιτυχείς προσπάθειες να μετατρέψει φυσιολογικά κύτταρα σε καρκινογόνα. Τελικά κατάφερε να ακτινοβολήσει τον ιό του καρκίνου, τον πέρασε μέσα από ένα υπέρλεπτο κεραμικό φίλτρο που συγκρατεί τα κύτταρα και έκανε ενέσεις σε εργαστηριακά πειραματόζωα. Μη όντας ικανοποιημένος να αποδείξει ότι ο ιός μπορούσε να προκαλέσει ένα μόνο καρκίνο, ο Rife δημιούργησε 400 όγκους διαδοχικά από την ίδια καλλιέργεια. Κατέγραψε τα πάντα με φιλμ, φωτογραφίες και αναλυτικά αρχεία. Ονόμασε τον ιό του καρκίνου «Cryptocides primordiales» (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο) και αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν.

Είναι γεγονός ότι ο Rife σπάνια πήρε τα εύσημα για τις μνημειώδεις ανακαλύψεις του. Ήταν ένας ήσυχος μετριόφρων επιστήμονας, αφιερωμένος στις ανακαλύψεις του παρά στην φιλοδοξία, την φήμη και την δόξα. Η απόσταση και η ανεξαρτητοποίηση του από τις ιατρικές πολιτικές και πρακτικές, κάτι που μπορούσε να κάνει χάρις στις γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις από ιδιώτες ευεργέτες, τον οδήγησε σε μειονεκτική θέση αργότερα, όταν οι ισχυρές δυνάμεις του ιατρικού ιερατείου του επιτέθηκαν. Συνδυαστικά με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις παρατρεχάμενες «αντίστοιχες υπηρεσίες» εξαφάνισαν τις επιστημονικές μελέτες του από τα ιατρικά περιοδικά. Δεν προκαλεί έκπληξη ή ξάφνιασμα λοιπόν που ελάχιστοι έχουν ακούσει τον Rife σήμερα.

Εν τω μεταξύ μια διαμάχη ήδη μαινόταν, μεταξύ αυτών που είχαν δει τους ιούς να αλλάζουν σε διαφορετικές μορφές κάτω από τα μικροσκόπια του Rife και αυτών που δεν τους είχαν δει. Αυτοί που τον καταδίκαζαν χωρίς να ερευνήσουν ή να γνωρίζουν, όπως ο πολύς Dr. Thomas Rivers, ισχυρίζονταν ότι αυτές οι μορφές δεν υπάρχουν. Επειδή το μικροσκόπιο τους δεν τις αποκάλυπτε, ο Rivers επιχειρηματολογούσε ότι «δεν υπάρχει καμία λογική βάση να πιστέψουμε αυτήν την θεωρία» Οι περισσότεροι δεν είχαν κοιτάξει ποτέ μέσα από τα μικροσκόπια του San Diego.

Ακόμη και τα σύγχρονα μοντέρνα ηλεκτρονικά μικροσκόπια δείχνουν παγωμένες εικόνες, όχι την διαδικασία του κύκλου ζωής των ιών. Παρόλα αυτά, πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και γιατροί έχουν επιβεβαιώσει από τότε την ανακάλυψη του Rife για τον ιό του καρκίνου και την πολυμορφική φύση του, χρησιμοποιώντας τεχνικές σκοτεινού πεδίου, το μικροσκόπιο Naessens και εργαστηριακά πειράματα.

Ο Rife εργαζόταν με τους κορυφαίους επιστήμονες και γιατρούς της εποχής του, που επίσης επιβεβαίωσαν ή ενστερνιστήκαν διάφορα κομμάτια της δουλειάς του. Κάποιοι από αυτούς είναι οι: E.C. Rosenow, Sr. (longtime Chief of Bacteriology, Mayo Clinic), Arthur Kendall (Director, Northwestern Medical School), Dr. George Dock (internationally-renowned), Alvin Foord (famous pathologist), Rufus Klein-Schmidt (President of USC), R.T. Hamer (Superintendent, Paradise Valley Sanitarium, Dr. Milbank Johnson (Director of the Southern California AMA), Whalen Morrison (Chief Surgeon, Santa Fe Railway), George Fischer (Childrens Hospital, N.Y.), Edward Kopps (Metabolic Clinic, La Jolla), Karl Meyer (Hooper Foundation, S.F.), M. Zite (Chicago University) και πολλούς άλλους.

Συνέχεια στο άρθρο μας με τίτλο ” Raymond Rife & ο Θανάσιμος Ρυθμός Ταλάντωσης. Τα πάντα ταλαντώνονται”.

Αν θέλετε να πάρετε την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ που βασίζεται στην τεχνολογία του Rife και σε 3 άλλες τεχνολογίες, με προγράμματα αποκατάστασης 2000 και πλέον παθήσεων και μικροοργανισμών, μπορείτε αφού επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας την υποκατηγορία ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΑ,να κάνετε αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά Rife ή Γεννήτρια Βιοσυντονισμού, ή να πατήσετε εδώ και να ενημερωθείτε σχετικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας καθώς η αγορά της συσκευής μέσω της ιστοσελίδας μας κατευθείαν από την εταιρεία, σημαίνει αρκετά πλεονεκτήματα και bonus για εσάς. 

Πηγή: http://terrapapers.com/royal-raymond-rife-to-telos-ton-asthenion/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!