Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Εμβοές στα Αυτιά, Ινσουλίνη και Αποκατάσταση

Εμβοές στα Αυτιά, Ινσουλίνη και Αποκατάσταση

by NIKOLE

Εμβοές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από εμβοές στα αυτιά. Ιατρικός όρος όπου ο άνθρωπος ακούει ή αισθάνεται μια αίσθηση κουδουνίσματος στα αυτιά. Ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι ένα προσωρινό και ήσσονος σημασίας περιστατικό, αλλά όταν γίνεται συχνά, θα μπορούσε να είναι ένα σύμπτωμα μιας κατάστασης υγείας.

 

Η ύπαρξη κυψελίδας, δηλαδή συσσωρευμένου κεριού μέσα στο αυτί, ωτίτιδες, η ηλικία μπορεί να αποτελέσουν αιτίες για την πρόκληση εμβοών. Η έκθεση σε έντονο θόρυβο συχνά, επίσης μπορεί να αποτελέσει αιτία εμφάνισης της πάθησης -πτώση του ακουστικού νεύρου (ακουστικό τραύμα-. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια παρενέργεια φαρμάκων όπως τα αντιβιοτικά, τα διουρητικά, τα αντικαταθλιπτικά και διάφορα φάρμακα κατά του καρκίνου. Ένα προηγούμενο τραύμα κεφαλής ή αυτιού μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εμβοές.   Παθήσεις όπως η νόσος Meniere (σύνδρομο που εκδηλώνεται με κρίσεις που περιλαμβάνουν συμπτώματα όπως βουητό, βαρηκοΐα, ίλιγγο, διαρκούν λίγες μέρες, στη συνέχεια υποχωρούν και επανέρχονται ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα),  αναιμία, υψηλή ή χαμηλή πίεση (υπέρταση ή υπόταση), προβλήματα με το θυρεοειδή, παθήσεις του λαβυρίνθου, παθήσεις της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης (αυχενικό σύνδρομο), όγκος στον εγκέφαλο ή στο ακουστικό νεύρο (σπάνιες περιπτώσεις).

Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ! ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ, ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ

Το εσωτερικό αυτί και ο εγκέφαλος δεν έχουν μονάδα αποθήκης γλυκογόνου. Με άλλα λόγια και οι δύο περιοχές εξαρτώνται από το σάκχαρο στο αίμα. Όταν έχετε υψηλά επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης ( η ινσουλίνη προηγείται και ακολουθούν τα υψηλά επίπεδα σακχάρου) που οδηγούν στο διαβήτη, αυτό που μπορεί να συμβεί είναι η καταστροφή 4 περιοχών στον οργανισμό. Τα νεφρά, ο εγκέφαλος, η καρδιά και το νευρικό σύστημα. Γι αυτό συχνά άνθρωποι που υποφέρουν από εμβοές, πάσχουν από περιφερική νευροπάθεια – τα δάκτυλά των χεριών και των ποδιών τους μπορεί να παρουσιάσουν μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα. Καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα του αγγειακού συστήματος. Υπάρχει λοιπόν μια σειρά από προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν.

Στην ουσία όταν έχετε υψηλά επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης αυτό που συμβαίνει είναι ότι καταστρέφονται θρεπτικά στοιχεία στους ιστούς συγκεκριμένα οι βιταμίνες Β (Β1) και μετά ξεκινά κάποιος να έχει όλα αυτά τα συμπτώματα.

Σύμφωνα με το Dr Berg  μια αιτία είναι η καταστροφή των νεύρων. Πέρα από το ότι μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο – που το κάνει- μπορεί να επηρεάσει και το εσωτερικό αυτί επίσης.Υπάρχει μια σειρά από μελέτες για τη σχέση των εμβοών  και της καταστροφής των νεύρων στο εσωτερικό αυτί.

Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι 84% ανθρώπων με εμβοές είχαν υψηλά επίπεδα ινσουλίνης, αλλά ποτέ δεν έχουν κάνει αντίστοιχη εξέταση. Εξάλλου οι γιατροί σχεδόν ποτέ δεν ζητούν έλεγχο αντίστοιχων επιπέδων. Αν έχετε λοιπόν εμβοές, καλό είναι να ζητήσετε από το γιατρό σας να εξετάσει τα επίπεδα της ινσουλίνης για να δει αν είναι υψηλά.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

  1. Μπορείτε να αναζητήσετε μια καλή πηγή λιποδιαλυτής βιταμίνης Β παράγωγο της θειαμίνης (βιταμίνη Β1), η οποία παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στην αναστολή της διαδικασίας γλυκοζυλίωσης.  Μπορείτε να την αναζητήσετε στο διαδίκτυο ή σε κάποιο κατάστημα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας συστήσουμε σε συνδυασμό με πιθανά άλλα συμπτώματα το κατάλληλο σκεύασμα από αυτά που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Συνιστά μια καταπληκτική λιποδιαλυτή βιταμίνη που νευρώνει τα νεύρα για την αποκατάστασή τους από τα υψηλά επίπεδα σακχάρου ή ινσουλίνης και την  καταστροφή που επιφέρουν στον οργανισμό.
  2. Η  ενδιάμεση ή διαλείπουσα νηστεία , που επί της ουσίας περιλαμβάνει εναλλασσόμενους κύκλους νηστείας και κανονικής διατροφής, φαίνεται ότι καθαρίζει τον οργανισμό και μειώνει τη χοληστερόλη και το σάκχαρο. Συνιστά σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της διατροφής στον κόσμο.
  3. Συνεδρίες με τη συσκευή Rife (πληροφορίες εδώ και εδώ  -μπορείτε να αγοράσετε μέσω της ιστοσελίδας μας- και να έχετε όποια πληροφορία και υποστήριξη  από εμάς)
  4. Laser Blood – σε σχήμα ρολογιού για το χέρι- το οποίο βοηθά ακόμα και σε περιπτώσεις διαβήτη.  Ταυτόχρονα αντιμετωπίζει φλεγμονές, μειώνει τα  τριγλυκερίδια και τη χοληστερίνη – (προϊόντα VIVAMUS πατώντας εδώ και εδώ).
  5. Μασσάζ με το δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο. Ο Δρ Jan Strydom ανέπτυξε μια εύκολη τεχνική ως θεραπεία για τις εμβοές. Με τη χρήση του δείκτη και των μεσαίων δακτύλων, χτυπάτε το πίσω μέρος του κεφαλιού σαν τύμπανο. Το πίσω μέρος είναι συγκεκριμένα το τμήμα ακριβώς πάνω από το σημείο όπου τελειώνει το κρανίο. Επαναλάβετε τη διαδικασία 20 φορές, έως ότου δεν υπάρχει πλέον κουδούνισμα. Η αξιολόγηση της σοβαρότητας της εμβοής είναι επίσης σημαντική. Βαθμολογήστε το από το 1-10 με το 10 να είναι το υψηλότερο, στη συνέχεια αμέσως μετά από κάθε επανάληψη, δείτε εάν ο ήχος έχει μειωθεί.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ FLAVON (MAX, GREEN, PROTECT JOY ) ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ

AURORA  i-norm, i-fucus που μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας .

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για υποκατάσταση των συμβουλών του γιατρού σας. 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!