Αρχική VivamusΣυμβουλες ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ‘ARGENT MAX’

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ‘ARGENT MAX’

by NIKOLE

Η καλύτερη επιλογή από άποψη δραστικότητας και ασφάλειας κολλοειδής άργυρος σε κάψουλες.
Δοκίμασα τα προϊόντα της εταιρείας “Aurora” πριν από 2 χρόνια. Προτού αγοράσω, μελέτησα προσεκτικά την αρχή βάσει της οποίας δρα, την σύσταση και την μοναδικότητά του. Είμαι πλέον σίγουρη ότι το “Argent Max” όχι μόνο ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Το “Argent Max” διαθέτει ολόκληρη σειρά αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων σε σχέση με άλλα μέσα, που περιέχουν άργυρο, καθώς και με άλλα αντιμυκητιασικά και αντιικά μέσα.

Εκπληκτικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς, και το κυριότερο – ένα φυσικό προϊόν, χωρίς παρενέργειες!

Αντικαθιστά ολόκληρο το οικιακό φαρμακείο: τα χάπια κατά της γρίπης, το σπρέι για τα εγκαύματα, το μπεταντίν, το ιώδιο, τα αντιβιοτικά για τις ιογενείς λοιμώξεις, την κρέμα κατά του έρπητα, τα σερβιετάκια καθημερινής χρήσης, την άμεση βοήθεια σε περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης, ιγμορίτιδας, κυστίτιδας, τριχόπτωσης, ωτίτιδας, τις σταγόνες για τα μάτια… Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε επ΄ άπειρον!

Argent-max

ΠΩΣ γίνεται η λήψη; Προσωπικά, χρησιμοποιώ τον άργυρο ως εξής:

ΔΙΑΛΥΩ μια κάψουλα σε 50-100 ml νερό, και περιμένω, ώσπου να αφρίσει (να αντιδράσει, οπότε τα σωματίδια του αργύρου απελευθερώνονται εντελώς). Κρατάω το διάλυμα στο στόμα μου επί 3-5 λεπτά, και στη συνέχεια κάνω γαργάρες, ρίχνω σταγόνες στη μύτη μου και σκουπίζω με ένα ταμπόν τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου.

Αν εμφανιστεί κάτι στο σώμα μου, βρέχω λίγο βαμβάκι, ρίχνω πάνω του λίγο άργυρο από την κάψουλα και το τοποθετώ στο προβληματικό σημείο.

Σε περίπτωση κυστίτιδας ή ουρολοίμωξης, εφαρμόζω κολπικές πλύσεις.

Σε περίπτωση, που κοπείτε, πρέπει να βάλετε την σκόνη απευθείας στην πληγή – θα κλείσει πολύ γρήγορα!

ΛΑΜΒΑΝΩ άργυρο κατά περιόδους 14 ημερών – μεσολαβούν 10 μέρες διάλειμμα. Για την απομάκρυνση ιών, μυκήτων και βακτηρίων, χρειάζονται 14 μέρες.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ Aurora Argent-max.

Αυτός ο κολλοειδής άργυρος δρα άμεσα,όταν προλαμβάνω εγκαίρως το αρχικό στάδιο κάποιας ιογενούς λοίμωξης, κάνω γρήγορα γαργάρες, ρίχνω σταγόνες στη μύτη μου και πίνω το υπόλοιπο. Συχνά, μια και μόνο κάψουλα είναι αρκετή.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!