Αρχική VivamusΑποτοξίνωση Έντονη φαγούρα στην πλάτη μπορεί να σηματοδοτεί μύκητες Sialon Mix η λύση

Έντονη φαγούρα στην πλάτη μπορεί να σηματοδοτεί μύκητες Sialon Mix η λύση

by NIKOLE

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι  υποφέρουν από φαγούρα στην πλάτη του ανάμεσα στις ωμοπλάτες, μια δυσάρεστη ενόχληση που τελευταία δεν αφορά μόνο σε ηλικίες άνω των 50 αλλά και σε παιδιά. Μια αίσθηση τόσο άβολη και συχνά άκομψη. Προσοχή όμως, πρέπει να ξεχωρίσουμε τις περιπτώσεις όπου αυτό το σύμπτωμα δεν εμφανίζεται  συχνά από αυτές που αποτελεί μόνιμο πρόβλημα, χωρίς να αφήνει σε ησυχία τα άτομα που πάσχουν για μέρες ολόκληρες. Τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε καθώς μια τέτοια αντίδραση ίσως παραπέμπει σε κάποια πάθηση.

Υπάρχουν άτομα που για χρόνια ταλαιπωρούνται. Ειδικά μια κοπέλλα, αντιμετώπιζε το πρόβλημα επί τουλάχιστον 20 χρόνια. Αυτή η φαγούρα δεν την άφηνε σε ησυχία. Η κόρη της μάλιστα της είχε χαρίσει κάποτε ένα εξάρτημα, για να μπορεί να ξύνεται – το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε της έδωσε ιδιαίτερη χαρά.

Για το θέμα της φαγούρας στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορες φήμες και προκαταλήψεις. Για ποιόν λόγο νιώθουν φαγούρα οι άντρες, και για ποιον – οι γυναίκες… Και αν η φαγούρα είναι στα δεξιά ή στα αριστερά… Εικασίες που στερούνται επιστημονικής βάσης.

Για να δούμε λοιπόν τί μπορεί να σημαίνει η φαγούρα ακριβώς στην περιοχή της ωμοπλάτης.
Υπάρχουν πολλές αιτίες για την εκδήλωση αυτού του συμπτώματος όπως:

  • έλλειψη σιδήρου στον οργανισμό
  • προβλήματα με το ήπαρ ή τα νεφρά
  • διαβήτης
  • προβλήματα στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • νευρολογικές παθήσεις.
  • Μύκητες

Ειδικότερα αν η φαγούρα ανάμεσα στις ωμοπλάτες σας ανησυχεί όλο και συχνότερα, πρόκειται για μύκητες. Και γιατί το παθαίνουμε γύρω στα 50; Διότι ο οργανισμός μας έχει πλέον τοξινωθεί αρκετά.

Πάσχοντες αναφέρουν ότι έχουν απευθυνθεί πολλές φορές σε δερματολόγο, καθώς και σε άλλους ειδικούς, παίρνοντας απαντήσεις όπως  «Όταν το δέρμα στο σημείο αυτό αλλάξει χρώμα, τότε να μας ξανάρθετε!». Και αυτό γιατί, όταν αλλάζει το χρώμα του δέρματος, τότε μπορεί να σημαίνει κάτι σοβαρό, όπως την εμφάνιση όγκου. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις, η αιτία δεν αναζητήθηκε ή δεν ανευρέθηκε.

Με τη συσκευή Βιοσυντονισμού Sensitiv Imago, ακριβώς όπως τονίζει και στα σεμινάρια για τους μύκητες του ο κος Γ.Α. Φρολόβ (βιολόγος, οικολόγος, φυσιοδίφης. Θεμελιωτής των Οικολογικών Οικισμών στην περιφέρεια Τβερ) μπορούμε να εντοπίσουμε την αιτία. Συνήθως είναι μύκητες κυρίως δε της οικογένειας Candida. Mε αιτίες της επιζήμιας δράσης τους τη διατροφή μας, το είδος του νερού που πίνουμε (γι αυτό και εμείς προτείνουμε πάντα οικολογικά ατομικά φίλτρα ή φίλτρα σπιτιού – μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας) κυρίως όμως τα φάρμακα – αντιβιοτικά, στα οποία καταφεύγει ένα μεγάλος μέρος του κόσμου χωρίς δεύτερη σκέψη με την παραμικρή φλεγμονή.

Κρατήστε λοιπόν στο μυαλό σας το ακόλουθο: Αν καθαρίσετε καλά το έντερό σας και προσέξετε τη διατροφή σας (για κάποιους ανάλογα με το επίπεδο τοξίνωσης μπορεί να σημαίνει και ωμοφαγία) θα αποκατασταθεί η Υγεία σας. , Αυτό ακριβώς συνέβη και στην κα που αναφερόμαστε η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει:

Όλα ήταν τόσο απλά: έπρεπε όλο και όλο να καθαρίσω το έντερό μου και να αλλάξω εντελώς διατροφή και νοοτροπία. Και πλέον ξέρω, ότι όλες οι ασθένειες πηγάζουν από την άγνοια και την ανευθυνότητά μας, και γι΄αυτό ακριβώς δημιουργούνται διάφορες ιστοσελίδες, όπου πωλούνται προϊόντα, τα οποία μας επιβάλλονται ως άκρως απαραίτητα, κατασκευάζονται διάφορα άχρηστα αντικείμενα, που απαιτούν λεφτά, όπως για παράδειγμα τα σερβιετάκια, οι πάνες για ενήλικες, τα εξαρτήματα ξυσίματος πλάτης – τελευταία κυκλοφορούν και ηλεκτρικά!  Και δεν περνάει από το μυαλό κανενός, ότι μπορεί κανείς να ζήσει δίχως όλα αυτά. Όλοι θεωρούν, ότι είναι φυσιολογικό! Να μην ξεχνάτε πως το καθαρό έντερο αποτελεί προϋπόθεση της υγείας σας. Όλες οι ασθένειες προκύπτουν ως συνέπεια της συσσώρευσης τοξινών στο σώμα σας.

Για ραντεβού για έλεγχο υγείας του οργανισμού σας καλέστε στους τηλ. αριθμούς :

+30 698 066 7655 & +30 694 411 5449

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00  & 17:00-20:00

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!