Αρχική VivamusΑποτοξίνωση Συσκευή για την Υγεία όλων στο Σπίτι Γεννήτρια Rife! λύση για 2000 παθήσεις, από το Κέντρο VIVAMUS

Συσκευή για την Υγεία όλων στο Σπίτι Γεννήτρια Rife! λύση για 2000 παθήσεις, από το Κέντρο VIVAMUS

by NIKOLE

Μια συσκευή με τεχνολογίες που πρωτοεμφανίστηκαν στην αρχή του προηγούμενου αιώνα, συνιστά ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για πρόληψη, αποκατάσταση, αυτοίαση για όλα τα Μέλη της Οικογένειας, από το λιγότερο σοβαρό (πχ κρυολόγημα, τσίμπημα εντόμου) ως το πιο σοβαρό (γύρω στα 50+ είδη καρκίνου!!)

Η γεννήτρια Rife, που χρησιμοποιούμε στο Κέντρο VIVAMUS αφορά κάθε Οικογένεια πέρα από την κλινική πρακτική. Συνιστά μια πολύ εύκολη στη χρήση της συσκευής, η οποία περιέχει ήδη περασμένες 2000 παθήσεις. Επιπλέον ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πρόγραμμα ή και να προσθέσει συχνότητες. Οι πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές για την πρόληψη, αποκατάσταση και αυτοϊαση που μπορούν να επιτευχθούν, φαίνονται στην ιστοσελίδα μας στην αντίστοιχη κατηγορία Προϊόντα Διάγνωση Αποκατάσταση (μπορείτε να πατήσετε εδώ για να οδηγηθείτε κατευθείαν στο προϊόν).

Το συντομότερο δυνατό θα υπάρξει βίντεο σχετικά για τη συσκευή στα Ελληνικά και τα Αγγλικά για πληρέστερη εικόνα της συσκευής. Και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με την αγορά και τη χρήση της (εφόσον την αγοράσετε μέσω της ιστοσελίδας μας) κατευθείαν από την εταιρεία

Η γεννήτρια Rife οφείλει το όνομά της στη μεγαλοφυΐα του 20ου αιώνα το Raymond Rife (μπορείτε να ακούσετε τη φωνή του και να δείτε σχετικά βίντεος στην ιστοσελίδα μας.  Η μέθοδος Rife είχε αρχικά υιοθετηθεί από την επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκε ολοσχερώς και διώχτηκε για 60 ολόκληρα χρόνια περνώντας στην αφάνεια και παρανομία. Κύριος λόγος η κερδοσκοπία και η δήλωση του Raymond Rife που αφορούσε στο ότι ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΗΣ! Αυτή η δήλωση αποτέλεσε και την καταδίκη τόσο τη δική του όσο και της εφεύρεσής του παράλληλα με αυτές των Συνεργατών του.

ΒΙΝΤΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ RAYMOND RIFE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VIVAMUS

  • H συχνότητα Rife σκοτώνει Παραμήκιο σε μια στιγμή (παραμήκιο=Γένος βλεφαριδοφόρων πρωτοζώων της τάξης των ολότριχων. Πρόκειται για μονοκύτταρους οργανισμούς των γλυκών νερών, με επίμηκες, ωοειδές σχήμα και μήκος που φτάνει τα 0,25 χιλιοστά) πατήστε εδώ. 
  • Killing Parasite with Frequency  “Σκοτώνοντας Παράσιτο με Συχνότητα) πατώντας εδώ 
  • Dr Royal Raymond Rife-The ‘Suppressed’ Cancer Cure – Dr Royal Raymond Rife-H κατασταλμένη Θεραπεία του Καρκίνου
  • Royal Rife-In His Own Words: Royal Rife-Με τα δικά του Λόγια
  • Royal Raymond Rife’s Laboratories: Royal Raymond Rife’s Εργαστήρια
  • Royal Raymond Rife Video Documentary 125 Minutes:Royal Raymond Rife Βίντεο Ντοκυμαντέρ 125 Λεπτών

ΣΥΣΚΕΥΗ RIFE – VIVAMUS  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ  ΠΡΟΙΟΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει διαφορετικές τεχνολογίες, που έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία.

  1. RIFE. Ο Raymond Rife ήταν ερευνητής στις ΗΠΑ που λίγο μετά το 1920 “γοητεύθηκε” από την αναζήτηση της προέλευσης κάθε πάθησης και υπέθεσε ότι πολλές παθήσεις οφείλονταν σε λοιμώξεις από ιούς. Δημιούργησε ένα μικροσκόπιο που του επέτρεπε να δει τους ιούς ζωντανούς, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τότε και σχεδόν μέχρι σήμερα δεν κατασκευάστηκε. Πέτυχε με συχνότητες φωτός να εντοπίσει το λεγόμενο ” θανάσιμο ρυθμό μέσω της ταλάντωσης” στην ουσία τη συχνότητα που σκότωνε τον ιό, κάνοντάς τον να εκραγεί. Σημειωτέον ότι κάθε ζωντανός οργανισμός έχει μια συχνότητα δόνησης. Βάσει της ανακάλυψής του, προχώρησε στη θεραπεία 16 καρκινοπαθών από διαφορετικά είδη καρκίνου σε 6 εβδομάδες το οποίο και πέτυχε.
  2. BECK. Ο Robert Beck , άλλη μια ιδιοφυΐα, κατάφερε να σκοτώσει ιούς, βακτήρια και παράσιτα με τη λεγόμενη ηλέκτριση του αίματος blood electrification).
  3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΛΟΕΙΔΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΥ. Ο κολλοειδής άργυρος είχε αποσυρθεί για πολλά χρόνια παρά το ότι κάθε ουσία που εκτίθεται σε αυτόν (βακτήρια, ιοί, παράσιτα, μύκητες) δεν μπορεί να ζήσει. Με τη συσκευή αυτή θα έχετε και τη δυνατότητα παραγωγής κολλοειδούς αργύρου
  4. ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ Νερό” εντυπωμένο” με συχνότητα. Εφικτό με αυτή τη συσκευή καθώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να μεταφερθούν οι θεραπευτικές συχνότητες σε ειδικό εξοπλισμό που συμπερλαμβάνεται στη συσκευή.
  5. The Rife Handbook of Frequency Therat by Nenah Sylver για όλα σχεδόν τα είδη θεραπείας που υπάρχουν με  έναν τόμο να αφορά αποκλειστικά τις συχνότητες Rife

Σήμερα κυκλοφορούν διεθνώς μερικές χιλιάδες συσκευών από πιστοποιημένα και μη εργαστήρια και διεξάγονται σε πολλές χώρες σχετικές έρευνες. Η συγκεκριμένη συσκευή, την οποία γνωρίζουμε περισσότερο από 8 χρόνια και τη χρησιμοποιούμε, την προτείνουμε ανεπιφύλακτα τόσο λόγω των αποτελεσμάτων της, όσο και λόγω των ελέγχων που έχουν γίνει παγκοσμίως.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία της παραγγελίας (πιο σύντομη παράδοση, άμεση επικοινωνία με τον κατασκευαστή, εξηγήσεις και πρωτόκολλα θεραπείας που έχουμε χρησιμοποιήσει, μετάφραση στα ελληνικά μεγάλου μέρους του προγράμματος κλπ πληροφορίες), εφόσον αποφασίσετε να κάνετε την παραγγελία στην εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα μας.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!