Αρχική VivamusΣυμβουλες Ψωρίαση, Διατροφή & Συμπληρώματα στο VIVAMUS

Ψωρίαση, Διατροφή & Συμπληρώματα στο VIVAMUS

by NIKOLE

Απαλλαγείτε από τις Αιτίες της Ψωρίασης μέσω της διατροφής σας.

Οι καλύτερες διατροφικές θεραπείες για τη ψωρίαση. Τί είναι ψωρίαση; Περιγράφεται ως αυτοάνοση κατάσταση (όρος που δεν χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ολιστικοί  γιατροί), όπου το σώμα έχει αντισώματα που επιτίθενται στο ίδιο. Εμφανίζεται στο δέρμα και χαρακτηρίζεται από ερυθηματώδεις κηλίδες, βλατίδες και πλάκες, οι οποίες καλύπτονται από αργυρόχροα λέπια και προκαλούν φαγούρα. H κλασσική εντόπιση των βλαβών είναι στους αγκώνες και στα γόνατα. Ο όρος προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη “ψώρος” (λέπι) και ήταν γνωστή χιλιάδες χρόνια πριν. Aναφέρεται στη Bίβλο (Λευϊτικόν) όπου οι ψωριασικοί θεωρούνταν κοινωνικά περιθωριοποιημένοι και στιγματισμένοι.

Στην πραγματικότητα όμως η ψωρίαση είναι πάθηση των εντέρων. Ως επί το πλείστον είναι απόρροια του διαρρέοντος εντέρου, από το οποίο τροφή διαπερνά και ο οργανισμός δημιουργεί αντισώματα και καταλήγει να πάρει το χαρακτήρα αυτοάνοσης πάθησης.

TI MΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

  1. L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ : φυσικό αμινοξύ (τύπος πρωτεΐνης). Συνιστά την καλύτερη θεραπεία για το έντερο.  Αυτό το αμινοξύ θα:
  • ενισχύσει τις μικρές τρύπες, πόρους της εσωτερικής επένδυσης του εντέρου
  • θρέφει τα κύτταρα του εντέρου (κόλον)
  • αυξάνει τη βλεννώδη επένδυση ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα

Δοσολογία & Συχνότητα λήψης L-Γλουταμίνης για αποκατάσταση

Η ποσότητα της L-γλουταμίνης που συνήθως είναι πάρα πολύ μικρή και αφορά κυρίως αθλητές, ή άτομα που εξασκούνται με βάρη. Όμως εάν κάποιος θέλει να αποκαταστήσει το διαρρέον έντερο (βλ. παρακάτω), χρειάζεται πολύ περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση συστήνονται 10 γρ 3 φορές /ημέρα. Κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειαστεί να πάρουν περισσότερο, αλλά συστήνεται να ξεκινήσετε με 10γρ 1 φορά /ημέρα και σε μορφή σκόνης. Ο λόγος που την προτιμάμε από τα χάπια είναι γιατί συχνά τα χάπια αντιστοιχούν σε ποσότητα 1000mg που είναι στην ουσία 1 γρ. Αυτό θα σήμαινε 10 χάπια που είναι πολύ. Έτσι η λήψη της απαραίτητης ποσότητας σε σκόνη είναι ευκολότερο.

Άρα ξεκινάτε με 10γρ 1 φορά/ημέρα για 2 ημέρες. Συνεχίζετε με την ίδια δοσολογία 2 φορές /ημέρα και όταν συνηθίσετε, 3 φορές/ημέρα.

ΛΗΨΗ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Ο λόγος είναι γιατί αυτές οι πρωτεΐνες έχουν υποδοχείς που μπορούν να συγκρούονται (παρεμβαίνουν) με άλλες πρωτεϊνες που μπλοκάρουν αυτούς τους υποδοχείς. Για το λόγο αυτό αν την πάρετε με άδειο στομάχι θα δράσει καλύτερα.

2. Λάδι TAMANU

Η πατρίδα του λαδιού αυτού είναι το τροπικό νοτιονατολικό μέρος της Ασίας και τα εξωτικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού.

Το έλαιο Tamanu έχει εξαιρετικές μοναδικές ιδιότητες  που αφορούν στην αναγέννηση, επούλωση, ενυδάτωση του δέρματος μαζί με αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές. Είναι ιδανικό για τη ψωρίαση. Μάλιστα κάποιοι άνθρωποι το έχουν πάρει για τη λέπρα και είχαν πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι σαν ένα φυσικό αντιβιοτικό και έχει κάτι που ονομάζεται λακτόνη και είναι πολύ καλό για το δέρμα. Μπορείτε να το βάλετε τοπικά.

3. ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3/Κ2

Όλοι οι ψωριασικοί εμφανίζουν έλλειψη βιταμίνης D. Αυτό σημαίνει ότι η χορήγησή της είναι απαραίτητη καθώς επίσης συνιστά βιταμίνη πολύ σημαντική για το δέρμα  ( ο ήλιος φυσικά συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξή της. Αν θα την πάρετε χρειάζεστε περίπου 1000IU ‘s. Αν όμως την πάρετε απαραίτητα πρέπει να πάρετε και βιταμίνη Κ2 με αυτή, καθώς αυτές οι 2 βιταμίνες συνεργάζονται. Αυτές οι δύο μαζί αποτελούν πολύ καλό συνδυασμό. mk7  100mg & μετά 10000IU’s της D3.

Aυτός ο συνδυασμός θα θεραπεύσει σημαντικά τη ψωρίασή σας.

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

Μια κατάσταση κατά την οποία ενδοτοξίνες (τοξίνες του εντέρου) και βακτήρια που βρίσκονται στο έντερο μπορούν να εισβάλουν στα τοιχώματα του εντέρου και να διαρρεύσουν ακόμα και στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας διάφορες παθήσεις.

Συνεδρίες βιοσυντονισμού, AURORA (Silicitin, Peptomelanin) FLAVON (Joy) ενδεικτικά προτείνονται. Και φυσικά στην κατηγορία μας Προϊόντα η συσκευή Rife Γεννήτρια Βιοσυντονισμού

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!